نحوه تعمیر پمپ ابارا

تعمیر پمپ ابارا همچنین شناسایی مشکل پمپ نیاز به تخصص و دانش کافی دارد. پمپهای ابارا علارقم اینکه ظاهری خشن و سخت دارند از قطعات کاملا حساسی تشکیل شده اند و تعمیر آن یک عمل کاملا حرفه ای و تخصصی می باشد و اگر در این زمینه تخصص کافی ندارید توصیه می کنیم با نمایندگی ها و خدمات پس از فروش تماس بگرید.

برای اینکه بخواهیم یک پمپ آب را تعمیر کنیم اول باید بدانیم پمپ آب چیست؟ چه کاری برای ما انجام می دهد؟ پمپ ابارا شامل چه قسمت هایی است؟ انواع پمپ ابارا را بشناسیم، ما در این مقاله سعی داریم به طور کامل به این مسائل بپردازیم. شرکت بوسترکار با سال ها تجربه در زمینه تعمیر انواع پمپ و خدمات پس از فروش پمپ با استفاده از نیروهای مجرب و کار آزموده آماده ارائه خدمت به شما عزیزان می باشد.

قطعات قابل تعمیر پمپ ابارا

پمپ ها عموما دارای قطعات مشترکی هستند که این قطعات شامل:

  • پوسته پمپ: خوب پوسته همان طور که از اسمش مشخصه یک محفظه است که تمامی قطعات پمپ را درون خود جای می دهد و البته بسته به نوع مصرف جنس این پوسته میتواند متفاوت باشد.
  • مکانیکال سیل: درباره مکانیکال سیل می توان گفت جزء حساس ترین قطعه در پمپ است و وظیفه آن جلوگیری از نفوذ آب به داخل موتور می باشد هر مکانیکال سیل شامل چند قسمت بوده که با توجه به کارایی پمپ از ابعاد و ساختار متفاوتی برخوردار است
  • محور: یکی از قطعاتی که به راحتی دچار مشکل نمی شود همین محور است که تمامی قطعات پمپ برروی آن سوار می شود.
  • پروانه: در اصل پروانه است که با چرخش خود مایع درون پمپ را با فشار بیشتر به جلو پرتاب می کند.

تعمیر پمپ ابارا

مشکلات رایج و مشترک انواع پمپ‌های آب:

  1. کار کردن بدون توقف پمپ و خاموش نشدن که دلایل آن شامل تنظیم نبودن اتومات مکانیکی، بی‌آب شدن پمپ که باعث خشک کار کردن آن می‌شود و همچنین هوا کشیدن است. همچنین کم شدن یا سوراخ شدن منبع فشار و تیوپ باعث قطع و وصل سریع دستگاه می‌شود. در این مواقع حتما باید پمپ را خاموش کرد تا از آسیب و سوختن پمپ جلوگیری شود.
  2. بودن هوا درون لوله‌های ورودی . این مسئله ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد؛ ولی برای هواگیری پیچ روی کلگی را باز کرده تا هوا خارج شود. ورود هوا مانع خاموش شدن پمپ و مدام کار کردن آن می‌شود.
  3.  خراب بودن فلاش تانک یا سوراخ بودن لوله‌ها که درواقع این مشکل از نوع خرابی کار کردن پمپ آب بدون باز بودن شیرآلات است.
  4. خرابی اتوماتیک آنالوگ که بیشتر مربوط به خرابی مخزن است. البته مهم‌ترین استفاده از آن برای کارکرد الکتروموتورهای بالای یک اسب است که باعث سوختگی پلاتین‌ها می‌شود.
  5.  سروصدا همراه با لرزش که به دلایل بالانس نبودن روتر یا وجود جسم خارجی در پروانه‌ می باشد.
  6.  کار نکردن خود پمپ که بیشتر به دلیل الکترونیکی به خصوص خراب شدن خازن‌ها است.
  7.  داغ شدن موتور پمپ آب (افزایش دمای کارکرد) که تا روشن نشدن نور مربوطه نمی‌توان از این قضیه مطمئن شد.
  8. خنک کننده‌ها ممکن است که نشتی داشته باشند. برای پیدا کردن ابتدا به بررسی منبع بپردازید تا مانع از خرابی و نیاز به تعمیر پمپ آب شوید.
  9.  با کم شدن فشار آب ، دستگاه دیجیتال آن به صورت خودکار روشن نمی‌شود.
  10.  ورود ذرات سایشی به داخل پمپ که بیشتر مربوط به ورود آب‌های شیرین همراه با ضد یخ است.
  11.  خراب شدن تیوپ‌ها که دلایل آن کم شدن فشار هوای داخل مخزن که باعث ورود حجم زیادی از آب به تیوپ شده و که فشار آب باعث نازکی و پارگی تیوپ‌ها می‌شود.

سرویس کردن پمپ

  • جهت بالا بردن بازدهی بعد از تعمیرات می بایست پمپ آب توسط یک فرد متخصص تعمیر شود. همچنین از نمایندگی های لوازم و قطعات خریداری گردد تا در دوره زمانی طولانی کار کند.
  • انتخاب درست نوع پمپ آب خانگی مرتبط با ساختمان و تعداد طبقات می تواند در طول عمر پمپ تاثیر بگذارد و از خرابی زود هنگام تا حد زیادی جلوگیری کند.
  • یکی از راه‌های نگهداری و جلوگیری از نیاز به تعمیر پمپ آب، دور کردن دستگاه از هرگونه مواد آلاینده، باکتری و کود و خاک‌ها است که این مورد بیشتر در زمین‌های کشاورزی مشاهده شده است.
  • دستگاه‌های پمپ آب جدید به قدیمی، تفاوت‌هایی دارند که این مسئله نباید باعث نگرانی شما شود؛ برای مثال در دستگاه‌های جدید اکثر پدال‌ها به صورت فلزی است که پدال‌های قدیمی حالت پلاستیکی دارند. همه تغییراتی که در ساختار پمپ آب ایجاده شده به عملکرد بهتر آنها کمک می کند.
  • هرگونه عاملی که مانع حرکت چرخشی موتور می‌شود را دور کنید. عدم حرکت چرخشی باعث کار نکردن درست سیستم خنک کننده پمپ خواهد شد.