پمپ روغن داغ
Hot Oil Pump
پمپ روغن داغ چیست؟
What is a hot oil pump
برای تعریف پمپ روغن داغ باید اینگونه بیان کنیم، در خیلی از مصارف صنعتی و پالایشگاهی به دلیل استفاده از مایعاتی مثل روغن های داغ و حتی آبهای داغ و با درجه حرارت بالا، استفاده از پمپ های معمولی امکان پذیر نمی باشد. به همین دلیل نیاز هست تا از پمپ با متریالی خاص استفاده شود تا در برابر حرارت بالا مقاوم باشد. بدین ترتیب کارشناسان و مهندسین اقدام به طراحی پمپ های روغن داغ (Hot oil pump) نمودند. طراحی پمپ روغن داغ یا به عبارتی پمپ گریز از مرکز ، بدین صورت است که یک پمپ حلزونی تک جریان، تک مرحلهای که با مکنیکال سیل به شفت و در نهایت به موتور الکتریکی متصل می گردد. در پمپ گریز از مرکز، مایع از طریق نازل مکش وارد می شود و سپس از مرکز پمپ و پروانهعبور می کند.
پمپ روغن داغ یک دستگاه مکانیکی است که برای حرکت یک سیال با استفاده از انتقال انرژی دورانی از یک یا چند روتور محرک به نام پروانه استفاده می شود. سیال در امتداد محور خود وارد پروانه ای می شود که به سرعت در حال چرخش است و با نیروی گریز از مرکز در امتداد محیط خود از طریق نوک پره های پروانه به بیرون پرتاب می شود. عملا پروانه باعث افزایش سرعت و فشار سیال و همچنین هدایت آن به سمت خروجی پمپ می شود. محفظه پمپ مخصوصاً برای منقبض کردن سیال از ورودی پمپ، هدایت آن به پروانه و سپس کند کردن و کنترل سیال قبل از تخلیه طراحی شده است.
فروش و قیمت پمپ روغن داغ Hot Oil Pump
قیمت پمپ روغن داغ وابسته به نوع و برند و توان و قدرت آن می باشد. این که پمپ روغن داغ داری چه مشخصاتی باشد و ساخت کدام کشور باشد در قیمت پمپ روغن داغ بسیار تاثیر می گذارد. توانایی پمپاژ در پمپ روغن داغ تا دمای 350 درجه سانتی گراد و در پمپ های خطی آب تا دمای 180 درجه سانتی گراد قابلیت گردش را دارد. از جمله ویژگی های این پمپ همین تحمل بالای حرارت می باشد. جهت مشاور و قیمت پمپ روغن داغ می توانید با کارشاناسان ما تماس حاصل بفرمایید. پمپ سانتریفیوژ روغن داغ که با نام های پمپ سیرکوله روغن داغ و پمپ گریز از مرکز روغن داغ نیز شناخته می شود، که همگی آنها از نوع سانتریفیوژ بوده و معمولا برای جابجایی و سیرکوله کردن روغن داغ یا آب با دمای بالا استفاده می شوند. از بهترین برند های تولید کننده پمپ روغن داغ می توان به برند KSB آلمان اشاره نمود که بی شک بهترین تولید کننده پمپ صنعتی و روغن داغ در دنیا می باشد. و شرکت بوسترکار تمایم پمپ های روغن داغ KSB را دارا و آماده ارائه به کاربران خود می باشد.
انواع پمپ روغن داغ
6 نوع پمپ صنعتی روغن داغ مورد استفاده در صنعت نفت و گاز
انواع پمپ های صنعتی روغن داغ برای انتقال سیالات در صنعت نفت و گاز مورد استفاده قرار می گیرند. پمپ های مورد استفاده در O&G را می توان بر اساس طراحی و ساخت آنها طبقه بندی کرد و به طور کلی به 6 دسته اصلی تقسیم می شوند:
- پمپ های گریز از مرکز Centrifugal pumps
- پمپ های پیستونی رفت و برگشتی Reciprocating plunger pumps
- پمپ های حفره ای پیشرونده Progressive Cavity pumps
- پمپ های دنده ای Gear Pumps
- پمپ های دیافراگمی Diaphragm pumps
- پمپ های اندازه گیری metering pump
1. پمپ های گریز از مرکز
پمپ های سانتریفیوژ رایج ترین انواع پمپ های مورد استفاده در صنعت نفت و گاز هستند. پمپ های گریز از مرکز از نیروی گریز از مرکز از طریق چرخش پروانه پمپ استفاده می کنند تا سیال را به داخل ورودی پمپ بکشند و از طریق نیروی گریز از مرکز آن را از طریق قسمت تخلیه وارد کنند. جریان عبوری از پمپ توسط شیرهای کنترل جریان تخلیه کنترل می شود.
2. پمپ های پیستونی رفت و برگشتی
پمپ های پلانجری یا پیستونی یکی از رایج ترین پمپ های صنعتی در صنعت نفت و گاز هستند. پمپ های پیستونی از حرکت رفت و برگشتی پیستون ها کمک گرفته و از پیستون ها برای فشار دادن سیال در یک سیلندر محصور به یک سیستم لوله کشی استفاده می کنند. پمپ های پیستونی به عنوان پمپ های جریان ثابت در نظر گرفته می شوند زیرا در یک سرعت معین، نرخ جریان با وجود فشار سیستم ثابت است. شیر تسکین بخشی ضروری از هر سیستم لولهکشی تخلیه پمپ پیستونی برای جلوگیری از فشار بیش از حد پمپ و سیستم لولهکشی است
3. پمپ های حفره ای پیشرونده
پمپ حفره ای پیشرونده نوعی پمپ جابجایی مثبت است و به عنوان پمپ پیچی غیرعادی یا پمپ حفره ای نیز شناخته می شود. با چرخاندن روتور آن، سیال را از طریق پیشرفت، از طریق پمپ، یک توالی از حفره های کوچک و ثابت و مجزا منتقل می کند. پمپ های حفره ای پیشرونده در کاربردهایی با ویسکوزیته بالا یا در صورتی که ترکیب سیال پمپ شده مورد نظر نباشد استفاده می شود.
4. پمپ های دیافراگمی
پمپ های دیافراگمی یکی از پرکاربردترین انواع پمپ های نفت و گاز در صنعت هستند و سیال را از طریق جابجایی مثبت با شیر و دیافراگم انتقال می دهند. اصل کار این پمپ این است که کاهش حجم باعث افزایش فشار در خلاء می شود و بالعکس. پمپ های دیافراگمی برای عملیات انتقال سیال با حجم بالا در پالایشگاه های نفت مناسب هستند. آنها همچنین به دلیل قطعات متحرک کمتر و اصطکاک کمتر در حین کار نسبت به پمپ های جابجایی مثبت به تعمیر و نگهداری بسیار کمتری نیاز دارند و در طرح های فشرده موجود هستند.
5. پمپ های دنده ای
پمپ دنده ای از مش بندی چرخ دنده ها برای پمپاژ سیال با جابجایی استفاده می کند. پمپ های دنده ای یکی از رایج ترین انواع پمپ های جابجایی مثبت برای انتقال سیالات صنعتی می باشد. پمپ های دنده ای همچنین به طور گسترده برای کاربردهای انتقال شیمیایی برای سیالات با ویسکوزیته بالا استفاده می شود. دو نوع اصلی وجود دارد: پمپ های دنده خارجی که از دو چرخ دنده خارجی استفاده می کنند یا چرخ دنده های زمان بندی که مجموعه دنده داخلی را به حرکت در می آورند. دنده های داخلی با هم تماس ندارند، بنابراین مایعات غیر روان کننده را می توان با پمپ های دنده خارجی پمپ کرد. پمپ های دنده داخلی از یک چرخ دنده محور محور برای به حرکت درآوردن دنده جفت داخلی استفاده می کنند. پمپ های دنده ای جابجایی مثبت (یا جابجایی ثابت) هستند، به این معنی که مقدار ثابتی از سیال را برای هر دور پمپ می کنند.
6. پمپ های اندازه گیری
یک پمپ اندازه گیری حجم دقیقی از مایع را در یک دوره زمانی مشخص به حرکت در می آورد که سرعت جریان دقیقی را ارائه می دهد. تحویل سیالات در دبی قابل تنظیم دقیق گاهی اوقات اندازه گیری نامیده می شود. اصطلاح “پمپ اندازه گیری” بر اساس کاربرد یا استفاده است تا نوع دقیق پمپ مورد استفاده. بیشتر پمپ های اندازه گیری، پمپ های رفت و برگشتی سیمپلکس با یک پیستون بسته بندی شده یا انتهای مایع دیافراگمی هستند. انتهای مایع دیافراگم ترجیح داده می شود زیرا مایع پمپ شده در داخل دیافراگم مهر و موم شده است. هیچ مایع پمپ شده ای به اتمسفر نشت نمی کند.
پمپ روغن داغ چطور کار می کنند؟
پمپ های روغن داغ برای انتقال سیالات با تبدیل انرژی جنبشی چرخشی به انرژی هیدرو دینامیکی از جریان سیال استفاده می کنند. انرژی دورانی معمولاً از یک موتور یا موتور الکتریکی می آید. آنها زیرمجموعه ای از توربو ماشین های متقارن محوری دینامیکی هستند که جذب کار می کنند. سیال در امتداد یا نزدیک به محور چرخان وارد پروانه پمپ می شود و توسط پروانه شتاب می گیرد و به صورت شعاعی به سمت بیرون به داخل یک دیفیوزر یا محفظه پیچشی (محفظه) جریان می یابد که از آن خارج می شود.
نحو عملکرد پمپ روغن داغ مانند اکثر پمپ های پمپ گریز از مرکز انرژی دورانی را که اغلب از یک موتور است، به انرژی در یک سیال متحرک تبدیل می کند. بخشی از انرژی به انرژی جنبشی سیال می رود. سیال به صورت محوری از طریق چشمی بدنه وارد می شود، در تیغه های پروانه گیر می کند و به صورت مماس و شعاعی به سمت بیرون چرخانده می شود تا زمانی که از تمام قسمت های محیطی پروانه به قسمت پخش کننده بدنه خارج شود. سیال در حین عبور از پروانه، هم سرعت و هم فشار به دست می آورد. بخش پخش کننده شکل یا اسکرول بدنه، جریان را کاهش می دهد و فشار را بیشتر می کند.
مصارف پمپ سیرکوله روغن داغ
مصارف معمول پمپ روغن داغ شامل آب، فاضلاب، کشاورزی، نفت و پمپاژ پتروشیمی است. پمپ های روغن داغ و پمپ های گریز از مرکز اغلب به دلیل قابلیت های سرعت جریان بالا، سازگاری محلول ساینده، پتانسیل اختلاط و همچنین مهندسی نسبتا ساده آنها انتخاب می شوند. یک فن گریز از مرکز معمولاً برای اجرای یک واحد انتقال هوا استفاده می شود. عملکرد معکوس پمپ روغن داغ یک توربین آبی است که انرژی پتانسیل فشار آب را به انرژی چرخشی مکانیکی تبدیل می کند.
جنس پمپ روغن داغ
مواد بدنه پمپ های روغن داغ معمولاً چدن، استیل، فولاد ریخته گری، برنز، مواد کامپوزیت، فولاد ساختاری کربنی، فولاد آلیاژی و مواد غیرفلزی است. این عوامل باید در هنگام انتخاب مواد در نظر گرفته شوند: استحکام، مقاومت در برابر خوردگی، مقاومت سایش ، عملکرد ریخته گری و ماشینکاری، عملکرد تعمیر جوش، هزینه.
1. پمپ روغن داغ چدن
برای اکثر کاربردهای حمل و نقل مایع، چدن خاکستری ماده بهتری برای محفظه پمپ است. برای پمپ های تک مرحله ای، چدن خاکستری معمولا آنقدر قوی است که در برابر فشار ایجاد شده مقاومت کند. در محدوده فشار و دمای متوسط، آهن داکتیل به طور گسترده ای استفاده می شود. در کاربردهایی که چدن خاکستری و چدن داکتیل نمی توانند به مقاومت خوردگی کافی دست یابند، چدن با نیکل بالا مقاوم در برابر خوردگی اغلب به عنوان ماده بدنه پمپ استفاده می شود. در سال های اخیر، نوع جدیدی از مواد چدن نیکل مقاوم در برابر خوردگی (به نام D2W) با عملکرد جوشکاری خوب ساخته شده است که حاوی مقدار کمی نیوبیم برای بهبود عملکرد جوشکاری آن است. چدن آستنیتی معمولی حاوی 15920 درصد نیکل است و به طور گسترده در آب نمک استفاده می شود.
چدن خاکستری پرکاربردترین چدن است و کد استاندارد ملی HT است. عموماً بدنه پمپ، روکش پروانه پمپ، تعلیق و … پمپ های گریز از مرکز آب تمیز از این ماده ساخته شده و معمولاً از سه گرید HT150، HT200، HT250 استفاده می شود. HT150 بیشتر برای قطعات غیر اصلی مانند صفحه پایه و پشتی، بدنه پمپ، کاور پمپ، تعلیق و غیره بیشتر از HT200 استفاده می شود، در حالی که پروانه ها، اسپیگوت ها، بوشینگ ها و غیره بیشتر از HT250 استفاده می کنند. نمایش آهن خاکستری از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. برای مثال اسم رمز ژاپن FC، اسم رمز آلمان GG و ایالات متحده Cass4 است.
چدن ندولار نوعی چدن با عملکرد جامع بهتر است و کد استاندارد ملی QT می باشد. از آنجایی که خواص مکانیکی آن نزدیک به فولاد است و خواص ریخته گری و فرآوری آن بهتر از فولاد است، معمولاً به عنوان جایگزینی برای فولاد ریخته گری استفاده می شود. رایج ترین گریدهای مورد استفاده عبارتند از: QT450-10، QT500-7، QT600-3. با توجه به محدودیت های ریخته گری و دلایل دیگر، پروانه پمپ آب فعلی از این ماده به ویژه پروانه باز نوع برش استفاده می کند. استاندارد DN چدن گرهدار را به صورت GGG بیان میکند و روش اکسپرس آمریکایی چدن داکتیل است.
2. پمپ روغن داغ استیل
فولاد ضد زنگ پرمصرف ترین فولاد ضد زنگ فولاد زنگ نزن آستنیتی است. به جز چند محیط مانند اسید کلریدریک و اسید سولفوریک رقیق، فولاد زنگ نزن آستنیتی یک ماده عالی مقاوم در برابر خوردگی و متداول ترین ماده مقاوم در برابر خوردگی برای پمپ های شیمیایی است. علاوه بر این، فولاد ضد زنگ با آلیاژ بالا (آلیاژ 20) و فولاد ضد زنگ دوبل نیز مواد مقاوم در برابر خوردگی ایده آل هستند.
3. فولاد ریخته گری
برای فرآورده های نفتی خورنده و مضر، یا زمانی که فشار خروجی پمپ چند مرحله ای به 13.8 مگاپاسکال می رسد، باید از فولاد ریخته گری یا فولاد ضد زنگ ریختگی مشخص شده استفاده شود. در پمپ های آب تغذیه دیگ بخار و بسیاری از کاربردهای هیدروکربنی، اغلب از فولاد ضد زنگ مارتنزیتی استفاده می شود. فولاد ضد زنگ مارتنزیتی خواص مکانیکی خوبی دارد و برای شرایط کاری با فشار بالا مناسب است، اما مقاومت در برابر خوردگی آن به خوبی انواع دیگر فولاد ضد زنگ در کاربردهای شیمیایی و سایر کاربردهای خورنده نیست. در محیط، فولاد ضد زنگ آستنیتی (CF-8M، CF-3M، و غیره) اغلب به عنوان مواد پوشش پمپ استفاده می شود. علاوه بر این، فولاد زنگ نزن آستنیتی به دلیل سرعت بالا می تواند در برابر خوردگی مقاومت کند و نسبتاً به راحتی در محل جوش داده شود. تعمیر. پمپ های تزریق آب کم عمق با فشار بالا دارای الزامات بالاتری برای مقاومت در برابر خوردگی و خواص مکانیکی هستند. بدنه پمپ از فولاد ضد زنگ دوبلکس (50% فریت + 50% آستنیت) ساخته شده است.
همانطور که استحکام فولاد ریخته گری بیشتر می شود، معمولاً وقتی فشار بیشتر از 16 مگاپاسکال است، قطعات تحمل کننده فشار بیشتر فولاد ریخته گری هستند، کد استاندارد ملی ZG است، رایج ترین گرید مورد استفاده ZG230-450 ژاپن و ایالات متحده معمولاً از CS برای نشان دادن فولاد ریختگی استفاده کنید
4. فولاد ساختاری کربنی
معمولاً به فولاد ساختاری کربنی Katong و فولاد ساختاری کربنی با کیفیت بالا تقسیم می شود. نماینده ترین فولاد ساختاری کربن معمولی Q235 است که بیشتر در صفحات فولادی مختلف و فولادهای مقطع استفاده می شود. نماینده ترین فولاد کربن با کیفیت بالا، فولاد شماره 45 است که به طور گسترده ای به عنوان ماده شفت پمپ در مواقعی که نیازی به خوردگی نیست استفاده می شود.
5. فولاد آلیاژی
شاخص ترین فولاد آلیاژی 40Cr است که معمولاً به عنوان ماده ای برای شفت پمپ های با مقاومت بالا استفاده می شود.
6. مواد غیر فلزی
مواد غیر فلزی برای پمپ ها عمدتاً برای آب بندی استفاده می شود مانند پلی تترا فلوئورواتیلن، لاستیک فلوئور، لاستیک نیتریل و غیره که در این میان پلی تترا فلوئورواتیلن دارای مقاومت عالی در برابر خوردگی و مقاومت در برابر دمای بالا است و برای واشر پمپ های شیمیایی و سیل استاتیک آب بند مکانیکی استفاده می شود. تقریباً برای تمام محیط های شیمیایی در دمای 250 درجه سانتی گراد مناسب است. از معایب آن سختی بالا و سختی در مونتاژ می باشد. بزرگ
لاستیک فلوئور نیز نوعی ماده مقاوم در برابر دما و مقاومت در برابر خوردگی است. حد بالایی مقاومت دما 160 درجه است. هنگامی که کاربر نیاز خاصی ندارد، پمپ های شیمیایی شرکت همگی از حلقه آب بندی این ماده استفاده می کنند. در حالی که لاستیک نیتریل عمدتاً برای مقاومت در برابر روغن یا آب بندی استاتیک برای محیط آب تمیز استفاده می شود.
7. برنز
در بسیاری از کاربردهای پمپ آب، از مواد برنزی نیز به عنوان بدنه پمپ استفاده می شود. برنز سرب معمولاً در پمپ های کم فشار کوچک استفاده می شود و سرب به آب بندی بدنه پمپ کمک می کند. قلع برنز به عنوان ماده بدنه پمپ های گریز از مرکز بزرگتر استفاده می شود. اگرچه نیکل آلومینیوم برنز دارای بهترین خواص مکانیکی و مقاومت در برابر خوردگی است، اما گران است و رقابتی نیست
انواع پمپ روغن داغ
1. پمپ های روغن داغ عمودی
پمپ های گریز از مرکز عمودی به پمپ های کنسولی نیز گفته می شود. آنها از پیکربندی منحصربفرد شفت و یاتاقان استفاده می کنند که به ولوت اجازه می دهد در حین که یاتاقان ها خارج از کاروان هستند در حوضچه آویزان شود. این نوع پمپ از جعبه پرکننده برای مهر و موم کردن شفت استفاده نمی کند، اما در عوض از “بوش دریچه گاز” استفاده می کند. یکی از کاربردهای رایج این سبک پمپ در ماشین لباسشویی است.
2. پمپ های رغن داغ کفکش
در صنایع معدنی یا در استخراج شن و ماسه، کف تولید می شود تا مواد معدنی غنی یا قیر را از ماسه و خاک رس جدا کند. کف حاوی هوایی است که تمایل دارد پمپ های معمولی را مسدود کرده و باعث از بین رفتن پرایم شود. در طول تاریخ، صنعت راه های مختلفی برای مقابله با این مشکل ایجاد کرده است. در صنعت خمیر و کاغذ، سوراخ هایی در پروانه ایجاد می شود. هوا به پشت پروانه خارج می شود و یک خروجی مخصوص هوا را به مخزن مکش تخلیه می کند. پروانه همچنین ممکن است دارای پره های کوچک ویژه ای بین پره های اولیه باشد که پره های تقسیم شده یا پره های ثانویه نامیده می شوند. برخی از پمپ ها ممکن است دارای یک چشم بزرگ، یک القا کننده یا گردش مجدد کف تحت فشار از تخلیه پمپ به مکش برای شکستن حباب ها باشند.
3. پمپ روغن داغ طبقاتی
پمپ گریز از مرکز حاوی دو یا چند پروانه پمپ گریز از مرکز چند مرحله ای نامیده می شود. پروانه ها ممکن است روی یک محور یا بر روی شفت های مختلف نصب شوند. در هر مرحله، سیال قبل از اینکه به سمت تخلیه در قطر بیرونی راه پیدا کند، به مرکز هدایت می شود.
برای فشارهای بالاتر در خروجی، پروانه ها را می توان به صورت سری وصل کرد. برای خروجی جریان بیشتر، پروانه ها را می توان به صورت موازی متصل کرد.
یکی از کاربردهای رایج پمپ گریز از مرکز چند مرحله ای پمپ آب تغذیه دیگ بخار است. به عنوان مثال، یک واحد 350 مگاواتی به دو پمپ تغذیه به صورت موازی نیاز دارد. هر پمپ تغذیه یک پمپ گریز از مرکز چند مرحله ای است که 150 لیتر در ثانیه در 21 مگاپاسکال تولید می کند.
تمام انرژی منتقل شده به سیال از انرژی مکانیکی که پروانه را به حرکت در می آورد، به دست می آید. این را می توان در فشرده سازی ایزنتروپیک اندازه گیری کرد که منجر به افزایش جزئی دما (علاوه بر افزایش فشار) می شود.
پمپ روغن داغ خطی hot oil circulating pump
پمپ روغن داغ خطی (hot oil circulating pump) در داخل خطوط و در مسیر لوله قرار میگیرد و قالبا از آنها برای افزایش فشار مایع عبوری استفاده می شود. بدین صورت که مایع درون لوله در حال حرکت بوده و بعد از وارد شدن به پمپ روغن داغ خطی با سرعت بیشتر به مسیر خود ادامه می دهند تا به مقصد مورد نظر برسند. بسته به نوع مایع و نوع مصرف این پمپ ها نیز از جنس های مختلفی و با توان های مختلف تولید می گردد.
پمپ روغن داغ غذایی cooking oil pump
این دسته از پمپ ها در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل بالا بودن اهمیت بهداشت در این مراکز جنس مورد استفاده در این دسته از پمپ ها از استیل می باشد.
قطعات پمپ روغن داغ
پروانه پمپ روغن داغ (impeller hot oil pump)
پروانه پمپ روغن داغ دارای آلیاژی با تحمل حرارت بالا می باشد که بتواند مایعات نفتی با حرارت بالا را به راحتی عبور دهد و باعث افزایش فشار شود. شما می توانید پروانه پمپ روغن داغ را از بوستر کار تهیه نمایید.
شفت پمپ روغن داغ
فشار اصلی در تمامی پمپ ها موجود بر روی شفت می باشد به همین دلیل شفت های بکار رفته در پمپ های روغن داغ از بالاترین متریال بوده و دارای مقاومت بالایی می باشد. بوسترکار ارائه دهنده انواع شفت پمپ روغن داغ می باشد.
مکانیکال سیل پمپ روغن داغ
یکی از قطعات اصلی بر روی هر پمپی مکانیکال سیل آن می باشد به باعث عدم نفوذ مایع به داخل موتور الکتریکی می شود. بنابراین حتما مهم است که در پمپ های روغن داغ از مکانیکال سیل مناسب و با تحمل حرارت بالا استفاده شود. شما می توان مکانیکال سیل پمپ روغن داغ را از شرکت بوسترکار تهیه نمایید.
بدنه پمپ روغن داغ
تمامی قطعاتی که در پمپها بکار می رود نیار به یک محفظه یا پوسته یا بدنه دارد که بتواند این قطعات را در داخل خود جای دهد. و همچنین جنس بدنه هم به اندازه تمامی قطعات اهمیت دارد و ممکن است در اثر گذر زمان دچار آسیب شود. به همین دلیل بوسترکار بدنه پمپ روغن داغ را نیز آماده ارائه به کاربران خود نموده است.
سوالات متداول پمپ روغن داغ
قیمت پمپ روغن داغ بر اساس توانایی پمپاژ مایع ، تحمل دمای بالا مایع ، ساخت کدام کشور و برند باشند تاثیر می پذیرد. بنابراین می توانید بهتزین قیمت پمپ روغن داغ را از کارشناسان فروش ما بپرسید.
از بهترین برند پمپ روغن داغ که می توان به آن اشاره کرد پمپ روغن داغ volcano , ksb است. که در سرتاسر دنیا توانسته اند کیفیت خود را ثابت کنند. از سری پمپ های این برندها می توان به پمپ اتانرم ksb و یا پمپ vlety ولکانو اشاره نمود. شرکت بوستر کار نمایندگی برترین برندهای پمپ روغن داغ می باشد.
برای ساخت انواع پمپ روغن داغ از پمپ های مختلفی و در عین حال با متریال های خاصی ساخته می شوند این پمپ ها شامل انواع مختلفی از جمله : پمپ گریز از مرکز، پمپ دیافراگمی ، پمپ پیستونی رفت و برگشت ، پمپ های حفره ای و پمپ پیستونی و …. می باشند.